Blog entry by Ana Shkreta

blog_listing Object ( [entries] => [totalentries] => [filters] => Array ( [entry] => blog_filter_entry Object ( [conditions] => Array ( [0] => p.id = ? ) [overrides] => Array ( [0] => site [1] => course [2] => module [3] => group [4] => user [5] => tag ) [availabletypes] => Array ( ) [type] => [id] => 8 [tables] => Array ( ) [params] => Array ( [0] => 8 ) ) ) )
Anyone in the world

Trajnim i zhvilluar me Ekspertë të lëndëve mësimore, në fushën e TIK, Ekonomik dhe Hoteleri Turizëm nga LerNetz, një kompani Zviceriane e specializuar në krijimin e përmbajtjes dixhitale. Qëllimi kryesor i këtij trajnimi ishte identifikimi i teknikave më të mira, për krijimin, gjetjen dhe përshtatjen e materialit mësimor në platformë e-learning.


[ I modifikuar: e martë , 6 shkurt 2018, 11:32 ]

Komentet