Përshkrimi i kursit


  Kjo është një video shpjeguese e hapava për tu regjistruar dhe ndjekur një kurs online nëpërmjet platformës Metronom  1. Klikoni www.metronom.al

  2. Klikoni mbi butonin REGJISTROHU!

  3. Plotësoni të gjitha fushat që kërkohen (emër, mbiemër, emërpërdoruesi, password dhe adresë email)

  4. Pasi të përfundoni procesin e regjistrimit shkoni në inbox të email tuaj dhe aty do të gjeni një email nga Metronom i cili kërkon që të konfirmoni llogarinë tuaj, nëse nuk ju vjen email në inbox kërkoni në Spam

  5. Pasi keni konfirmuar llogarinë ju mund të ndiqni cilin kurs të dëshironi.

  6. Në butonin search kërkoni kursin prsh. Matematikë 10 dhe klikoni butonin Ndiq Kursin

  7. Kur të riktheni në platform ditën tjetër për të ndjekur kursin duhet të klikoni mbi butonin Hyr dhe të vendosni emër përdoruesi dhe fjalëkalimin tuaj.