Enrolment options

Ky trajnim ka si qëllim zhvillimin e njohurive dhe aftësive për të qenë një negociator i sukseshëm. Trajnimi është i bazuar në zhvillimin e rasteve praktike dhe shembujve konkret për të dhënë kështu aftësim praktik dhe zhvillim profesional.

Kultura dhe Negocimi
label
 https://www.youtube.com/watch?v=86-CVO4iirI&...
label
Kontaktoni në info@metronom.al për të marrë më s...
You can not enrol yourself in this course.